Familiepretpark Mini Mundi bezoeken met de NapPas

Mini Mundi is een familiepretpark wat bestaat uit drie delen. In Mini Mundi kan je het bekende miniatuur Walcheren vinden, kan je spelen in een overdekte indoor speeltuin en een buitenspeeltuin en kan je het pretpark bezoeken met verschillende attracties.

Miniatuur Walcheren in Mini Mundi

In het miniatuur Walcheren in Mini Mundi is het geheke eiland Walcheren exact nagebouwd op een schaal van 1 op 20. Zo zijn er veel verschillende monumentale gebouwen in terug te vinden, zoals het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg.

Het miniatuur Walcheren wordt ook wel klein Walcheren genoemd en je kan er dus veel zien.

Het attractiepark van Mini Mundi

In het attractiepark van Mini Mundi is er ook veel te doen! Zo kan je bijvoorbeeld met de gehele familie een spannend ritje maken in de achtbaan of is er voor de kleintjes ook een treintje en de authentieke carrousel. Voor de echte waaghalzen is er ook nog de schommelschuit en de 10 meter hoge ballontoren.

De speeltuinen

Wanneer het weer wat slechter is kan je nog steeds bij Mini Mundi terecht. Met de grote indoor speeltuin kunnen de kleine en grote kinderen eindeloos klimmen en klauteren. Met verschillende klimtoestellen en verschillende attracties als de botsauto’s en een klimvulkaan is er genoeg te beleven.

Hier is er ook een peuterhoek te vinden waar de kleinste ook kunnen spelen. Zij kunnen bijvoorbeeld lekker bouwen met grote bouwblokken of op fietsjes en autootjes kunnen rijden op het uitgezette parcours.