Ze zijn er dol op, pens hond, blijer kun je jouw viervoeter niet maken. Wellicht vind jij de geur niet zo aantrekkelijk, maar dat neem je er graag bij als je ziet hoe jouw hond smult van de pens. Ook als jij besluit je hond voortaan pens te geven, hoef je hem niet elke dag hetzelfde te voeren. Er zijn namelijk diverse soorten pens, waaronder vuile lamspens, vuile runderpens Voor het totale overzicht kijk je op de website van de aanbieder. Kijk meteen even bij de snacks die voor jouw hond klaarstaan. Als jij jouw hond laat overstappen op pens doe dit dan geleidelijk aan, voeg eerst kleine hoeveelheden toe aan zijn huidige vlees of brokken en voer die hoeveelheid op totdat je hem alleen nog pens geeft. Heb je vragen over dit voer, neem contact op met de klantenservice, ook online chatten behoort tot de mogelijkheden.

Aanbiedingen pens hond

Als jij je hond pens te eten geeft dan zul je merken dat de voorraad snel slinkt. Bestel op tijd nieuw vlees en snacks zeker in de drukke decembermaand. Het vlees is in de diepvries prima houdbaar, houd er plaats voor vrij of neem een aparte diepvries voor het hondenvlees, zeker als je meer dan één hond hebt. Het bestellen gaat eenvoudig online en de bestelling wordt diepgevroren bij je afgeleverd tegen een kleine vergoeding. Vergeet echter niet om naast het plaatsen van een bestelling de aanbiedingen te bekijken. Er komen er telkens nieuwe bij en wellicht staat er iets voor jouw hond bij.