Een festival met bekende artiesten opzetten?

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is voor festivals! Waar alle bekende festivals natuurlijk hun datum alweer geprikt hebben, is er dankzij veel uitvallers door corona genoeg ruimte voor nieuwe concepten met bekende artiesten. Stel u denkt het beter te kunnen dan de festivals die al zoveel jaar meelopen, of u heeft juist een zeer origineel concept. Dan moet u deze kans gewoon pakken. Stel u begint een festival met drie podiums op een mooie plek aan het strand, dan komt na de aankleding natuurlijk de vraag wie er zullen optreden. Dan kunt u alvast gaan denken aan de genres voor de verschillende stages en daarop een passende artiestenkeuze maken.

Stel u kiest voor de eerste stage de echte Nederlandse hiphop, dan uit het lijstje van bekende artiesten zijn Bizzey, Broederliefde en misschien wel de Jeugd van Tegenwoordig de perfecte opties om die stage op te vullen! Hiermee spreekt u een grote doelgroep aan en hebt u echte knallers met deze bekende artiesten. 

Om de bezoekers op het festival toch een brede keuze te bieden is een house stage vaak ook wel een goede aanrader. Hierbij is The Flexican een swingende, actieve artiest die iedereen aan het dansen krijgt. Heeft u wat extra budget liggen dan is Bakermat degene die op een zomerse dag de chille vibe laat vloeien bij de bezoekers. 

Naast twee mainstream stages ook nog een stage in de alternatieve richting, om toch het brede aanbod te creëren? Kies dan bijvoorbeeld voor een hardstyle of techno stage, waar grote namen als Benny Rodrigues (ROD) of  Headhunterz de hele tent zullen afbreken, op figuurlijke wijze natuurlijk. De echte klassieke Nederlandse DJ voor dit genre vinden? Mental Theo is dan de bekende artiest die alle vormen samen laat smelten tot een goedlopende line-up voor deze stage.

Met een line-up als deze zal uw festival gegarandeerd slagen en weet u dat in het entertainment gebied met deze bekende artiesten u uw festival een klapper gaat zijn die mensen nog lang zullen herinneren. 

Related Posts