Festivals die zeker de moeite waard zijn om na corona te bezoeken

Festivals liggen al bijna een jaar stil. Iedereen staat te springen om weer een festival bij te mogen wonen. Hopelijk is dat in de zomer van 2021 mogelijk en kunnen we weer lekker los gaan met z’n  alle op. Alle artiesten zijn ook meer dan ready om weer op te treden dus zullen zorgen voor de gaafste shows. Er zijn zoveel festivals die dan georganiseerd worden, je kan ze natuurlijk niet allemaal mee maken, maar hier heb ik een paar opties voor jou die zeker niet zullen teleurstellen.

Drie dagen lang de beste muziek beluisteren en de mooiste live acts zien; dit is Best Kept Secret in de Beekse Bergen. Er zijn meerdere podia waar je kan genieten van verschillende muziekstijlen. Je kan er een dag heen (dagticket 80 euro) of een weekendje (weekendticket 169 euro). Er zijn rond 25000 feestgangers per dag, dus dat belooft groot feest.

Pinkpop staat bekend als het festival met de grote namen. Grote internationale namen maar ook bekende Nederlandse artiesten en bands. Pinkpop is op de datums 18 tot 20 juni. Dit festival is wel een stukje duurder dan Best Kept Secret, maar bezorgd je wel de grootste artiesten.

De Zwarte Cross inmiddels uitgegroeid tot het grootste festival van Nederland. 120.000 dag bezoekers en 25.000 campinggasten komen naar het oosten van Nederland om “brommers te kijken, muziek te luisteren en de motorraces te volgen. De zwarte cross is vaak snel uitverkocht dus wees snel met je tickets!

Related Posts