Achteruitrijcamera laten inbouwen

Een achteruitrijcamera laten inbouwen in uw voertuig kan handig zijn op diverse gebieden. Auto Quik is een erkend inbouwstation in Heerde en staat met genoegen voor u klaar om uw wagen van een camerasysteem te voorzien. Uiteraard verzorgen onze ervaren en gecertificeerde monteurs de montage op professionele én snelle wijze.

Achteruitrijcamera laten inbouwen

Achteruitrijden met een auto is niet een van de makkelijkste manoeuvres. Omdat u niet goed kunt zien wat er achter u gebeurt, is het een absolute aanrader een achteruitrijcamera te laten inbouwen. Op deze manier vergemakkelijkt u het parkeren en ziet u precies wat er achter u gaande is.

Paaltjes en voorbijgangers ziet u minder snel over het hoofd. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, vandaar dat het belangrijk is om goed voorbereid te zijn. De hoeken die u eerst niet zag, ziet u nu namelijk wel. Eventueel kunnen we ook parkeersensoren inbouwen.

Welke achteruitrijcamera’s zijn er?

Achteruitrijcamera’s op bestaand beeldscherm

Wanneer u een al een bestaand beeldscherm of navigatiesysteem in uw auto heeft kunnen wij in veel gevallen een camera monteren. Wij leveren een speciale interface waar een camera op aangesloten kan worden. Zo hoeft u geen apart beeldscherm te laten monteren en ziet alles er net uit als origineel en werkt deze simpelweg op af fabriek navigatie- multimediasysteem.

Achteruitrijcamera’s specifiek voor bedrijfswagens

Een bedrijfswagen is meestal een heel stuk groter dan een gemiddelde personenauto. Vaak zijn deze bedrijfswagens aan de achterzijde helemaal dicht en is het zicht naar achteren zeer beperkt. Voor bedrijfswagens monteren wij speciale camera’s met een grote kijkhoek en voldoende zicht achter de auto.

Achteruitrijcamera’s specifiek voor campers

Van een camper kunnen we wel zeggen dat het een uitzonderlijk grote auto is. Bij een camper is het zicht achter de auto zeer beperkt. Door een achteruitrijcamera te laten inbouwen wordt het achteruit rijden een stuk eenvoudiger. De camera’s die wij kunnen leveren voor campers hebben een brede kijkhoek zodat de achterkant volledig zichtbaar is.