Ongedierte bestrijden? Ongediertebestrijding is niet eenvoudig. Het ene soort ongedierte is makkelijker te bestrijden dan de ander, maar bepaalde soorten ongediertebestrijding moet je gewoon overlaten aan de professionals.

Ongedierte bestrijden in huis

Het bestrijden van ongedierte is afhankelijk van de het soort plaagdier, de omgeving en lastsituatie. Zodra wij een aanvraag van u binnenkrijgen, worden deze drie aspecten als eerst in kaart gebracht.

Op basis hiervan wordt beoordeeld hoe wij gaan bestrijden of weren. Denk hierbij onder andere aan het bestrijdingsmateriaal (weringsmatariaal), de duur en frequentie. Is dit eenmaal bekend? Dan kunnen we een offerte voor u opstellen zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens het bestrijden houden wij uiteraard ten alle tijde rekening met de veiligheid, eventuele huisdieren en kinderen.

Daarnaast zorgen wij voor een effectieve en efficiënte manier van bestrijden, wat zorgt voor een snelle afhandeling en dat u voor langere tijd van het ongedierte af bent.

Wanneer het ongedierte eenmaal is verdreven, geven wij u tevens advies over hoe ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Ongediertebestrijding voorkomen

Als je geen ongedierte in huis wilt, dan moet je ongedierte zien te voorkomen! Ongedierte voorkomen is immers beter dan genezen! Maar hoe voorkom je dat je ongediertebestrijding moet inzetten?

Tips tegen ongedierte

Als je ongedierte wilt voorkomen, houd dan je huis schoon, vermijd vocht en onderhoud je huis goed. Je kunt altijd ongediertebestrijding inschakelen als het voorkomen van ongedierte in huis niet is gelukt. Maar probeer ze eerst eens te voorkomen met deze tips tegen ongedierte.

Schoonmaken

Het meeste ongedierte in huis voorkom je al door je huis goed schoon te houden. Donkere, stoffige hoekjes zijn plekken waar ongedierte zich zal nestelen. Als zoiets niet in jouw huis te vinden is, zullen ongedierte een plek zoeken waar dit wel het geval is.

Vuile vaat wegwerken

Ongedierte is altijd op zoek naar voedsel om te overleven. Was daarom direct de vuile vaat af of zet het meteen in de vaatwasser. Je hebt binnen no-time ongedierte in huis als je dit allemaal op aanrecht laat staan.